Toimitusehdot

Yleistä

Tuotteita myy FB-Tools Oy (Y-tunnus: 1624837-7). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen ja Toimitus

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tilaaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa sekä toimitusosoitetta. Tilaaja on vastuussa oikeiden tietojen täyttämisessä. Tilaus vahvistetaan sähköpostilla, josta käy ilmi hinta, tuotteet sekä toimitusosoite. Toimituskumppanimme Matkahuolto ilmoittaa tekstiviestillä tai sähköpostilla heti, kun tilaus on noudettavissa pakettipisteestä. Kuljetus on hiilineutraali.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Tarjoamme tilattuihin tuotteisiin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Palautettava/vaihdettava tuote tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Tuote ei voi olla likainen, eikä siinä saa olla minkäänlaisia käytön jälkiä, esimerkiksi hiuksia, jotta se voidaan myydä uudelleen. Asiakas on velvoitettu maksamaan palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen esimerkiksi toiseen väriin tai kokoon, palauta aiemmin tilaamasi tuote ja tee uusi tilaus verkkokaupassamme.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tutustu palautuslomakkeeseemme.

 

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Katso toimitusehtojen kieliversiot » 

 

Yhteystiedot

FB-Tools Oy
Y-tunnus: 1624837-7
Linnanväenpolku 5 C
00950 Helsinki
+358 40 181 0889
info@shockabsorber.fi