Miksi käyttää urheiluliivejä?

5 syytä, miksi käyttää tukevia urheiluliivejä

Tukeva urheiluliivi on naisille olennainen urheiluväline. Urheiluliivin tulisi olla yhtä tärkeässä asemassa kuin hyvien lenkkitossujen: sinun ei pitäisi urheilla ilman niitä! Ei ole väliä mitä urheilua harrastat, kuinka usein harrastat ja kuinka intensiivisesti harrastat. Rintojen kokokaan ei vaikuta siihen, kannattaako rintoja tukea urheilun aikana, sillä kaiken kokoinen rinta liikkuu urheillessa.

Pidä huolta rinnoistasi

Seuraavaksi on listattuna tärkeimpiä syitä, minkä vuoksi urheiluliivi on olennainen urheiluväline.

1.

Isot tai pienet rinnat, kaikki rinnat liikkuvat urheilusuorituksen aikana

Tutkimuksemme on osoittanut, että A -kupin rinnat voivat liikkua 4cm, kun taas G -kupin rinnat voivat liikkua jopa 14cm urheilun aikana. *Univertisty of Portsmouth

2.

Rinnoissa ei ole lihaksia

Vain iho sekä Cooperin ligamentit tukevat rintakudosta. Liiallinen rinnan liike aiheuttaa ligamenttien venymisen. Cooperin ligamentit ovat kuin kuminauhoja. Kun ligamentit venyvät liikaa, ne voivat menettää kimmoisuutensa ja jopa katketa.  Ligamentit eivät palaudu luonnollisin keinoin. 

3.

Urheiluliivit tekevät urheilusta mukavampaa

72% urheilevista naisista kertoo, että urheilun aikana rinnat aiheuttavat kipua ja epämukavaa tunnetta. Oikeanlaisien liivien ansiosta olo treenin aikana ei ole epämukava ja voit keskittyä täysillä itse suoritukseen.

4.

Tukevat ja oikean kokoiset urheiluliivit lisäävät liikunnasta saatavaa nautintoa

85% urheilevista naisista, jotka käyttävät tukevia urheiluliivejä kertovat, että sopiva tuki mahdollistaa urheilusta nauttimisen.

5.

Urheiluliivit antavat itsevarmuutta

Tukevat urheiluliivit antavat vapauden keskittyä rintojen liikkeen sijaan itse urheilusuoritukseen.