SHOCK ABSORBER = ISKUNVAIMENNIN

Shock Absorber on ikoninen urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä vuodesta 1995 asti. Kaikki urheiluliivimallimme ovat viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten ja ne on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista tukea urheiluun.

Me tunnemme naisen anatomian ja tiedämme, kuinka tärkeää on
tukea rinnat hyvin urheillessa. Lanseerauksesta lähtien tuotteidemme suunnittelu- ja kehitystyötä on tehty tieteen avulla. Urheiluliiviemme toiminnallisuutta testataan yhteistyössä Portsmouthin yliopiston kanssa, josta löytyvät maailman johtavat rintojen terveyden asiantuntijat.

Tutkimuksissa on osoitettu muun muassa, että Shock Absorber RUN -juoksuliivi vähentää rintojen liikettä jopa 78%*, ollen yli kaksi kertaa tavallista rintaliiviä tehokkaampi.

*University of Portsmouth (2009) Scurr et al.
Tested against no bra conditions.

MATERIAALIT

Urheiluliivien materiaalit altistuvat kovalle kulutukselle käytettäessä suoraan ihoa vasten. Tästä syystä Shock Absorber –urheiluliivien materiaalit on kehitetty mahdollisimman teknisiksi, korkeatasoisiksi ja rasitusta kestäviksi.

Hengittävyys

Kaikki tuotteemme valmistetaan teknisistä kankaista, jotka antavat ilman kiertää iholla auttaen kehon lämmönsäätelyssä liikunnan aikana

Kosteudensiirto

Materiaalit siirtävät kosteutta pois vartaloltasi ja pitävät ihosi kuivempana lisäten käyttömukavuutta

Kestävyys

Urheiluliivit joutuvat kaikista urheiluvaatteista kovimmalle rasitukselle. Käyttämämme materiaalit kestävät kulutusta nyppyyntymättä jatkuvassa venytyksessä, kosteudelle ja kuumuudelle altistuneena. Shock Absorber-tuotteet tukevat myös kastuessaan

Nopeasti kuivuva

Pesu / huuhtelu jokaisen käyttökerran jälkeen pidentää liivien elinikää.

Miksi urheiluliivi

Rinnoissa ei ole lainkaan lihaksia, vaan niitä pitävät paikoillaan ainoastaan ohuet ja elastiset sidekudossäikeet, Cooperin ligamentit, ja venyvä iho. Kaikki ylimääräinen rinnan liike kuormittaa ligamentteja ja aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita. Ligamentit venyvät 1-3 mm vuodessa, 3-9 cm 30 vuodessa.

Cooperin ligamentit ovat kuin hiuslenkkejä, niillä on oma elinkaarensa. Kun niitä venytetään tarpeeksi pitkään ja toistuvasti, ne menettävät elastisuutensa, eivätkä palaudu enää. Tämä sama tapahtuu rinnoillesi ligamenttien menettäessä kimmoisuutensa, rintasi laskeutuvat ja venyvät.

Shock Absorber –urheiluliivit vähentävät tutkitusti rintojen liikettä ja antavat mahdollisuuden keskittyä häiriöttä urheilusuoritukseen.